Dubrava.hr
Dobrodošli, Gost
Molimo vas Prijava ili Registracija.    Izgubljena šifra?
di si sad ajdekatikazeme?
(1 pregledavam) 1 Gostiju
Idi na dno
TEMA: di si sad ajdekatikazeme?
Zefa
Malik Tintilinić
graphgraph
Korisnik offline Klikni ovdje za pregled profila korisnika
di si sad ajdekatikazeme? Prije 6 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 0
covjek koji je na sve moguce i nemoguce, legalne i ilegalne nacine godinama podrzavao HDZovu politiku, koju je predvodio smranader.

diplomirani ekonomist, i koliko sam ja skuzio, strucnjak za ekonomiju. a prije svega uvjereni HDZovac.

zanima me njegovo misljenje sad, prvo o sramotnom ivinom otkazu, a onda i o svemu drugom sto se dogodilo poslije.

masovna korupcija koju je ivo stitio, unistene firme, HPB, HEP, nove afere iz dana u dan. otkad je dao otkaz, ivo potrosio 6 milijuna kuna drzavnih.

zanimaju me komentari ajdekadtikazema na to sve, nejga nema (isto kao niti ive, ni traga ni glasa), zato jer smo puno raspravljali oko toga, puno sam srao po sanaderu i HDZu, i iskreno bi volio da mi prizna da sam bio u pravu

Prijavljen Prijavljen
  Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
gljiva
mizantrop još uvijek
Džepar
graph
Re:di si sad ajdekatikazeme? Prije 6 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 1
Zefa napisao:iskreno bi volio da mi prizna da sam bio u pravu [/quote]

samo se ti nadaj

Prijavljen Prijavljen

zmija - ležim a iđem
hus
Džepar
graphgraph
Re:di si sad ajdekatikazeme? Prije 6 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 0
Zefa napisao:
covjek koji je na sve moguce i nemoguce, legalne i ilegalne nacine godinama podrzavao HDZovu politiku, koju je predvodio smranader.

diplomirani ekonomist, i koliko sam ja skuzio, strucnjak za ekonomiju. a prije svega uvjereni HDZovac.

zanima me njegovo misljenje sad, prvo o sramotnom ivinom otkazu, a onda i o svemu drugom sto se dogodilo poslije.

masovna korupcija koju je ivo stitio, unistene firme, HPB, HEP, nove afere iz dana u dan. otkad je dao otkaz, ivo potrosio 6 milijuna kuna drzavnih.

zanimaju me komentari ajdekadtikazema na to sve, nejga nema (isto kao niti ive, ni traga ni glasa), zato jer smo puno raspravljali oko toga, puno sam srao po sanaderu i HDZu, i iskreno bi volio da mi prizna da sam bio u pravu

Nedostaje ti, priznaj.

nejga nema (isto kao niti ive, ni traga ni glasa)

možda oni znaju nekaj kaj mi neznamo
možda bu ameri potopili hrvatsku pa svi kaj zanju nekaj spremaju šturu

Prijavljen Prijavljen

Gringo, usually i kill for money but you are my friend i kill you for nothing
Idi na vrh
© 2006 - 2010 dubrava.hr
Gore!