Dubrava.hr
Dobrodošli, Gost
Molimo vas Prijava ili Registracija.    Izgubljena šifra?
Mislim da mi na okretištu u dubravi trebali ćešće
(1 pregledavam) 1 Gostiju
Idi na dno
TEMA: Mislim da mi na okretištu u dubravi trebali ćešće
Visibaba
Malik Tintilinić
graphgraph
Korisnik offline Klikni ovdje za pregled profila korisnika
Mislim da mi na okretištu u dubravi trebali ćešće Prije 6 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 0
Misli da bi ćeššće trebala biti ispekcija jer taj park je dobijo da je najšepši onda misli da bi ga trebalo tako sa ćuvati.

Prijavljen Prijavljen
  Pisanje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
gljiva
mizantrop još uvijek
Džepar
graph
Re:Mislim da mi na okretištu u dubravi trebali ćešće Prije 6 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 1
od kog je dobio kakvu nagradu kao najljepši?

Prijavljen Prijavljen

zmija - ležim a iđem
kyuzo
Džepar
graphgraph
Re:Mislim da mi na okretištu u dubravi trebali ćešće Prije 6 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 0
i kakva inspekcija s cije strane i sta bi istrazivali?

Prijavljen Prijavljen
jura
Malik Tintilinić
graphgraph
Re:Mislim da mi na okretištu u dubravi trebali ćešće Prije 6 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 0
pa komunalni redari bi trebali radit svoj posao

Prijavljen Prijavljen
kyuzo
Džepar
graphgraph
ti si neki humoristican a?

Prijavljen Prijavljen
gljiva
mizantrop još uvijek
Džepar
graph
Re:Mislim da mi na okretištu u dubravi trebali ćešće Prije 6 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 1
komunalni redari su čistači a ne murija ako nisi znao dečko onoooooo

Prijavljen Prijavljen

zmija - ležim a iđem
jura
Malik Tintilinić
graphgraph
www.zagreb.hr/default.aspx?id=1370

Što rade komunalni redari?

Komunalni redari provode nadzor nad provedbom Odluke o komunalnom redu, Odluke o uporabi javnih prometnih površina za rezervirana parkirališna mjesta, Odluke o uređenju prometa na području Grada Zagreba, Odluke o nerazvrstanim cestama, Odluke o držanju životinja za društvo i životinja opasnih za život ljudi i postupanje s njima, Odluke o dimnjačarskoj službi, Odluke o priključivanju na komunalnu infrastrukturu, te poduzima mjere sukladno ovlastima propisanim Zakonom o komunalnom gospodarstvu, kao i Zakonom o prekršajima.

Odlukom o komunalnom redu propisan je komunalni red u Gradu, a to se posebno odnosi na uređivanje naselja, čistoću i čuvanje javnih površina i javnih zelenih površina, sakupljanje, odvoz i postupanje sa sakupljenim otpadom, te uklanjanje snijega i leda na području Grada Zagreba.

Prijavljen Prijavljen
sanika
Malik Tintilinić
graphgraph
Re:Mislim da mi na okretištu u dubravi trebali ćešće Prije 6 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 0
ako je kvart naš onda je i nered naš. Mislim da to puno govori o tome tko i kako tu živi.

Komunalni redari održavaju red na javnim površinama. Mogu pisati i kazne, ukore itd.
Ali na okretištu kome ćete napisati prijavu kad nemaju osobne iskaznice, nemogu naplatiti kaznu na licu mjesta, a cigani nisu ni prijavljeni u Hrvatskoj tako da ako im zaplijene robu policija mora raditi zapisnik i kasnije ju vratiti jer je privatno vlasništvo.

Vijeće četvrti bi moglo donjeti odluku i posadtiti privremeno živicu jedno 50 cm uz sam rub parka, mogu staviti štandove i naplaćivati. Eto to mi pada na pamet a vi javite ako vam padne napamet neka ideja a da nema veze sa zakonom i prisilom jer smatram da se tako ništa neće napraviti

Prijavljen Prijavljen
Idi na vrh
© 2006 - 2010 dubrava.hr
Gore!